Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mij

Ik kan u natuurlijk verwijzen naar mijn cv, maar het minder droge en chronologische verhaal gaat zo:

Na mijn middelbare school (Atheneum A, diploma behaald 1984) wilde ik zo snel mogelijk iets van de wereld zien.

Om aan genoeg geld te komen voor een ticket naar de USA ben ik eerst gaan werken via een uitzendbureau als secretarieel assistent bij het RIAGG (geriatrie). Toen nog op de typemachine.

In Amerika werkte ik voor kost, inwoning en gebruik van de auto als au pair, maar dat was maar een paar uurtjes per dag, zodat ik daarnaast Franse les en les in etiquette aan kinderen kon geven als bijbaantje (het feit dat ik uit Europa kwam bleek meer dan genoeg kwalificatie daarvoor).

Eenmaal terug in Nederland ben ik begonnen aan een Schoevers opleiding, maar mijn reislust was nog niet gestild zodat ik weer gauw vertrok. Eerst ben ik een tijdje gaan rondtrekken door België, Duitsland en Nederland met de verkoop van prenten en sieraden op braderieën en dergelijke om vervolgens naar Spanje te vertrekken.

In Spanje ben ik al met al zes jaar gebleven. En wel in de provincie Madrid. Ik heb daar verschillende cursussen gevolgd op de Escuela Oficial de Idiomas en later een studie Estudios Hispanicos aan de Universidad Complutense. In mijn onderhoud voorzag ik door het geven van Engelse les aan particulieren en op een BUP (openbare tussenschool).

Na zes jaar vond ik het tijd weer terug te gaan naar Nederland. Dat was weer een hele aanpassing!

Via meerdere uitzendbureaus heb ik allerlei verschillende baantjes vervuld (o.a. weer bij het RIAGG, maar nu pediatrie) terwijl ik een type- en tekstverwerkingsdiploma haalde en een secretaresseopleiding volgde en vervolgens de opleiding tolk/vertaler Spaans bij COCTV.

Via via kreeg ik te horen dat er een vacature was bij een technisch, wetenschappelijk vertaalbureau, TechTra geheten, in De Bilt. Daar kwam ik, na eerst ook daar als uitzendkracht te zijn begonnen, in maart 1995 in vaste dienst als tekstverwerker/DTP'er. Naderhand ging ik ook de correctielezingen uitvoeren en het werk distribueren onder de verschillende freelance vertalers. Dit werk beviel mij zo goed dat ik er veertien jaar met veel plezier heb doorgebracht. Zij het dat ik de laatste vijf jaar tot oktober 2008 als telewerker heb gewerkt.

Jammer genoeg kwam daar een eind aan omdat het bedrijf werd opgeheven in verband met de pensionering van de eigenaar.

Nu acht ik de tijd rijp om als zelfstandige zonder personeel mijn diensten aan te bieden aan bedrijven en particulieren voor het verrichten van tekstverwerkings-, DTP- en typewerkzaamheden.

Hierbij staan de behoeften van de klant voorop. De eerste opdrachten voor verschillende klanten zijn al naar tevredenheid afgesloten, dus heb ik goede moed!

Ik zou graag ook úw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat voor een zeer schappelijke prijs. Zie hiervoor de pagina Neem contact op. Als u het formulier invult, hoort u zo snel mogelijk van mij.

Ik ben zeer flexibel en kan snel leveren.

Vooralsnog bestaat een groot deel van mijn klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Contactgegevens:

Tekstverwerkingsbureau de Weger

Hoendiepstraat 33

3522 GA UTRECHT

Tel.: 030-2896930

Mobiel: 06 42157647

Fax: 030-2671726

E-mail: [email protected]

Website: www.tekst-deweger.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht per 23-02-2009 met dossiernummer: 30255016

BTW: NL176564706B01

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m woensdag: 9:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 15:00

Zaterdag/zondag: 10:00 – 17:00

Buiten deze tijden kunt u het allicht proberen, als u een bericht achterlaat zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.